BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Σελίδες

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Στα μισά του δρόμου!


Το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έφτασε στα μέσα του με μία ανατροπή στην κορυφή της βαθμολογίας αφού ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε Πρωταθλητής Χειμώνα μετά την άνετη επικράτησή του επί του ΠΑΣ με 4-0 και την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη με 1-0. Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ξεχωρίζουν μακράν από του υπολοίπους οι ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και ο τίτλος είναι πια υπόθεση αυτών των δύο. Ο Παναθηναϊκός αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και είναι μέσα σε όλους τους στόχους του έχοντας βρει στα πρόσωπα των Σισέ και Κατσουράνη τους επιπλέον παίκτες προσωπικότητες που του έλλειπαν τα προηγούμενα χρόνια. Για τον Γάλλο killer τι να πούμε... τα 11 γκολ στον πρώτο γύρο και τα 13 συνολικά κάνουν και τους πλέον δύσπιστους να του βγάζουν το καπέλο! Ο Ολυμπιακός από την άλλη βίωσε έναν πρώτο γύρο γεμάτο τραυματισμούς και ο Ζίκο κλήθηκε να ανταποκριθεί με ένα ρόστερ γεμάτο ελλείψεις. Παρόλα αυτά, το κράμα αυτής της ομάδας αποδεικνύεται ιδιαίτερα ισχυρό και γι' αυτό βρίσκεται αυτή τη στιγμή πίσω από τον πρώτο Π.Α.Ο. μόλις με δύο βαθμούς. Στα θετικά του πρώτου γύρου ο Κ. Μήτρογλου ο οποίος με την απόδοσή του εδραίωσε τη θέση του στην ενδεκάδα και με την κατάλληλη δουλειά θα μπορέσει να αποτελέσει έναν εξίσου killer επιθετικό στο μέλλον.



Έκπληξη κατά την γνώμη μας μέχρι τώρα αποτελεί η πορεία της ομάδας της Καβάλας, η οποία παίζει το πιο κοντρολαρισμένο ποδόσφαιρο, έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και πλέον κάνει όνειρα και για έξοδο στην Ευρώπη!



Σταθερές παρουσιάζονται οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, που όμως δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις καλοκαιρινές προσδοκίες... ειδικά ο Άρης επιδέχεται μεγάλης βελτίωσης.



Απογοήτευση του πρώτου γύρου αποτελεί η ομάδα της Α.Ε.Κ. η οποία δείχνει να ταλαιπωρείται από ατελείωτα προβλήματα τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά και βρίσκεται (για πρώτη φορά στην ιστορία της αν δεν κάνουμε λάθος) στη μέση του πίνακα της βαθμολογίας!!!



Στο κάτω μέρος της σελίδας από σήμερα ξεκινάει νέο "γκάλοπ" για τον MVP του 1ου γύρου.


2 σχόλια:

Stef... είπε...

Θέλω Παναθηναϊκό πρωταθλητή, κι ας μην είμαι βάζελος, και Καβάλα Champions League, έτσι γιατί γουστάρω που παίζουν μπάλα, να φάει άκυρο ο γαύρος και να ξυπνήσει επιτέλους η ΑΕΚ...

makvag είπε...

Αν μη τι αλλο πολύ δυναμικός σήμερα ο κ. Μπιντού!!!!

Related Posts with Thumbnails